Tinichigerie

11970052

In cadrul atelierului de tinichigerie se pot efectua reparatii complete si complexe de tinichigerie, unitatea avand in dotare aparatura
necesara fiecarei operatii , respectiv: pentru redresat lonjeroane si pentru redresarea caroseriilor se foloseste standul pentru redresarea (centrarea) caroseriilor

indreptari si inlocuiri ale elementelor de tabla ale caroseriei se folosesc aparate de sudura in mediu protejat truse de tinichigerie moderne.

Vopsitorie

Auto-body-paint-job

Atelierul vopsitorie este dotat cu aparatura si scule de ultima generatie,3 cabine de vopsit (CMC), laborator de preparare a vopselurilor, utilizandu-se un sistem computerziat si o balanta electronica de mare precizie.
Personalul specializat prin cursurile de formare, folosind tehnologia cea mai avansata, au ca obiectiv obtinerea unor rezultate foarte bune.
Se pot executa operatii specifice de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala cu vopsea normala sau metalizata.

Mecanica

engine-repair

Operatiile care se pot executa cuprind o gama larga, de la schimb de ulei pentru pentru motor si cutie, pana la schimbare set motor si reparatia cutiilor de viteza.

Electrica

c5bf3ab6074d4a14145be8839502009d_large

Se poate executa orice operatie de reparatie la instalatia electrica. Acestea cuprind de la schimbarea unui bec, reglarea farurilor sau inlocuirea lor, pana la schimbarea intregii instalatii electrice.
Dispunem de testere electronice pentru diagnosticare urmatoarelor tipuri de masini:Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Ford, Land Rover, Chevrolet, Opel, Citroen, Renault, Dacia, Rover, Audi, Seat, Skoda, VW